What is a tribute fund?

Når et dødsfald finder sted, ønsker mange pårørende at oprette en mindeindsamling til fordel for Dyrenes Beskyttelse. Pengene går til at redde dyr i nød og til at skabe bedre dyrevelfærd.

Du har muligheden for at oprette en mindeindsamling i forbindelse med en begravelse eller bisættelse. Det er også muligt at oprette den flere år efter, at en nær er gået bort. En mindeindsamling kan eksistere så længe du ønsker det, der er ikke en tidsbegrænsning på.

Din mindeindsamling hjælper Dyrenes Beskyttelse i deres arbejde med dyr i nød; stoppe overgreb mod dyr og kæmpe for et respektfuldt og bæredygtigt forhold mellem dyr, mennesker og natur.

Det er simpelt og nemt

Det er enkelt og ligetil at oprette en mindeindsamling. Med blot få klik kan din mindeindsamling være klar til at dele med venner og familie. Når den er oprettet, kan du altid logge ind og foretage ændringer.

Hvis du har nogle spørgsmål, har vi besvaret ofte stillede spørgsmål om mindeindsamling her. Du er også velkommen til at kontakte os direkte på medlem@dyrenesbeskyttelse.dk.